Advocaten

Bob de Jong

mr. B.J. (Bob) de Jong

Bob (1987) studeerde in 2010 strafrechtelijk af aan de Universiteit Maastricht. Daags na zijn afstuderen begon hij zijn loopbaan als advocaat. Van meet af aan heeft zijn affiniteit bij het strafrecht gelegen en door de jaren heen is Bob zich in dat rechtsgebied gaan specialiseren.

Bob houdt van een no-nonsense aanpak, is een nuchtere advocaat en laat zich niet afleiden door randzaken. De omvang van de strafzaak is voor Bob niet van belang, het gaat om het resultaat dat nagestreefd dient te worden. De samenwerking met de cliënt om tot dat punt te komen, is een drijfveer voor Bob. Dat hij de taal van zijn cliënt spreekt, draagt daar alleen maar aan bij.

Bob staat cliënten in strafzaken van alle soorten en maten bij. Zo verleent hij (onder meer) bijstand bij verkeersmisdrijven, vermogens- en levensdelicten, zedenmisdrijven en opiumwetfeiten. Een verdachte van belediging mag bij Bob rekenen op dezelfde mate van gedrevenheid als een verdachte van een levensdelict.

Naast het volwassenenstrafrecht heeft Bob zich gespecialiseerd om minderjarigen bij te mogen en kunnen staan, zowel minderjarigen die met strafrecht in aanraking komen als minderjarigen die uit huis worden geplaatst. Hij is als zodanig lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA).

Bob heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de onderstaande rechtsgebieden geregistreerd. Deze registratie verplicht Bob elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op zijn geregistreerde hoofdrechtsgebied: strafrecht.

Bob de Jong

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.