Advocaten

Justus Faber

mr. C.W.J. (Justus) Faber

Justus is sinds 2005 als strafrechtadvocaat aan het werk. Hij heeft hiermee zijn roeping gevonden. In zijn loopbaan stond en staat hij inmiddels vele honderden cliënten bij in alle denkbare type strafzaken: van mishandeling tot moord, van openlijk geweld tot opiumwet en van zakkenrollerij tot zeden.

Binnen kantoor behandelt Justus ook zaken over internationaal strafrecht (denk aan uit- en overlevering en WOTS/WETS-procedures). Ook legt hij met regelmaat zaken ter beoordeling voor aan de Hoge Raad der Nederlanden en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Justus is daarnaast gespecialiseerd advocaat in jeugd(straf)zaken.

Naast het strafrecht houdt Justus zich bezig met VOG- en CBR-procedures. Hij is één van de eerste advocaten in Nederland die bij de Raad van State met succes geprocedeerd heeft tegen oplegging van het zogenaamde alcoholslotprogramma.

Tot slot mag absoluut niet onvermeld blijven dat Justus veel cliënten bijstaat en heeft bijgestaan in gedetineerdenrecht procedures.

Justus is een no-nonsense advocaat die in iedere zaak opnieuw recht vóór zijn cliënt staat. Voor hem bestaan er geen ‘kleine’ strafzaken. In iedere zaak opnieuw haalt hij het onderste uit de kan voor zijn cliënt. Vasthoudendheid, integriteit, doorzettingsvermogen en doelgerichtheid zijn typische eigenschappen van hem.

Justus is sinds 2017 lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en sinds 2024 lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA).

Justus heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de onderstaande rechtsgebieden geregistreerd. Deze registratie verplicht Justus elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op zijn geregistreerde hoofdrechtsgebied: strafrecht.

Justus Faber

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.