Strafrecht Advocaat Geldrop

Strafrecht Advocaat Geldrop
Kunt u de hulp gebruiken van een betrouwbare strafrecht advocaat in de regio Geldrop? Neem dan contact op met Faber & De Jong Strafrecht Advocaten. Het kantoor bestaat uit twee strafrecht advocaten Justus Faber en Bob de Jong die al jarenlang verdachten bijstaan in diverse soorten strafzaken. Beiden hebben erg veel ervaring binnen het strafrecht.

Wij behartigen uitsluitend de belangen van cliënten in geval van:

  • Rechtsbijstandsverlening bij (internationale) strafzaken;
  • Jeugdstrafzaken en daaraan verwante rechtsgebieden (penitentiair recht en jeugdrecht).


U kunt een beroep op ons doen in alle denkbare procedures binnen het strafrecht, vanaf het moment dat u als verdachte bent aangemerkt en zelfs daarvoor tot indien nodig een procedure gestart moet worden bij het Europees Hof voor de rechten van de Mens.

Op ons kantoor in de buurt van Geldrop kunt u terecht voor een eerste gratis en vrijblijvend gesprek. Dat kan als u bijvoorbeeld de ouder/verzorger van een minderjarige bent die met politie/justitie te maken krijgt. Op zowel ouders komt dan veel af. Maar ook als je zelf minderjarig bent en in de problemen bent geraakt kun je bij ons terecht. Wij bespreken de zaak samen en komen tot een passend advies voor de verdediging. De pagina expertise geeft u een overzicht van andere gevallen en soorten zaken waarbij u zeker de hulp van een ervaren (strafrecht) advocaat als de onze kunt gebruiken. Wij staan u graag bij mocht u in de problemen zijn (gekomen). We zijn bovendien makkelijk bereikbaar omdat we vlakbij Geldrop zitten.

Stuur ons een bericht of bel ons voor meer informatie.

Alle expertise

Strafrecht Advocaat Geldrop

Woont u in Geldrop en heeft u een strafrecht advocaat nodig?

Contact

Heeft u een andere vraag?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen!

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.