Strafrecht Advocaat Veldhoven

Strafrecht Advocaat Veldhoven
Voor een goede en ervaren strafrecht advocaat in de regio Veldhoven neemt u contact op met Faber & De Jong Strafrecht Advocaten. Justus Faber en Bob de Jong zijn zeer bedreven strafrecht advocaten met beiden jarenlange ervaring binnen het strafrecht en aan het strafrecht gelieerde zaken.

Wij houden ons hierbij uitsluitend bezig met:

  • De rechtsbijstandsverlening in strafzaken, zowel nationaal als internationaal;
  • De rechtsbijstandsverlening in jeugdstrafrechtzaken;
  • De rechtsbijstandsverlening in aanverwante rechtsgebieden zoals het penitentiair recht en het (gesloten) jeugdrecht.


U kunt een beroep op ons doen in alle denkbare procedures binnen het strafrecht, vanaf het moment dat u als verdachte bent aangemerkt tot zelfs de Hoge Raad en het Europees Hof voor de rechten van de Mens.

Voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek kunt u bij ons terecht op ons kantoor nabij Veldhoven. U bent bij ons welkom als u een dagvaarding of uitnodiging voor een politieverhoor heeft ontvangen en hulp kunt gebruiken bij de te nemen volgende stappen. Wij adviseren u graag en wijze u op de risico’s. Kijk bij expertise voor een overzicht van andere gevallen en soorten zaken waarbij u er verstandig aan doet om hulp in te schakelen van een goede ervaren (strafrecht) advocaat. Mocht u in de problemen zijn (gekomen) dan staan wij u graag met raad en daad bij. Omdat ons kantoor zich in de buurt van Veldhoven bevindt, zijn we bovendien makkelijk bereikbaar.

Stuur ons een bericht of bel ons voor meer informatie.

Alle expertise

Strafrecht Advocaat Veldhoven

Een betrouwbare strafrecht advocaat in veldhoven nodig?

Contact

Heeft u een andere vraag?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen!

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.